Weer op de planken!

Het was duidelijk weer lente! Niet alleen omdat het vlak na 21 maart was, of omdat de zon scheen in het Openluchtmuseum in Arnhem, maar vooral omdat we weer mochten optreden!

In maart 2020 hadden we een optreden gepland voor de Orde van Advocaten Gelderland. Na het uitstel in 2020 hadden we goede hoop op maart 2021, maar uiteindelijk heeft het tot 24 maart 2022 moeten duren. Maar de setting was perfect. Het zonnetje scheen, de wijn was koel en de akoestiek prima in orde. In de oude landbouwwerktuigenloods “Goes” midden in het Openluchtmuseum hebben we een heerlijk optreden weggegeven.

En op zo’n locatie konden we het niet nalaten om nog wat fotogenieke plekjes op te zoeken….

3WN te gast bij Muziekdorp Wijchen

Afgelopen week waren we te gast bij de Zomerpresentatie van Muziekdorp. Celine was al de zangcoach van onze zangeres, maar daar is een ad hoc bandcoaching bij gekomen. We kregen goede tips over hoe onze sound te verbeteren en hoe we onze optredens nog meer kunnen laten uitblinken. En dat mondde uit in een video opname bij Muziekdorp. We zullen de video uiteraard hier ook delen, zodra Celine hem afgemonteerd heeft.

credit foto: Muziekdorp

En dan zie je jezelf dus terug in de instagram feed van Muziekdorp. Ontzettend leuk om weer eens op de planken te staan en veel kudo’s voor Celine en Corine, die veel tijd hebben gestoken in het begeleiden en vastleggen van een selectie van onze nummers.

Nieuwe songs op het repertoire

screenshot van de playlist van 3wn op Spotify
Nieuwe songs op de playlist van 3wn

Ons laatste optreden was vorig jaar zomer, op het terras van Fien. En net als iedereen snakken we ernaar om weer voluit te genieten van de gezelligheid in de horeca. Maar we hebben niet stilgezeten. We hebben deze stille periode aangegrepen om ons repertoire uit te breiden met een flink aantal nieuwe liedjes. Check hier ons repertoire.

Hopelijk kunnen we ze snel ten gehore brengen!

We zijn weer bij Fien

Vrijdag 11 september 2020 treden we weer op bij Thuis bij Fien in Wijchen. Het is inmiddels bekend terrein na onze eerste twee optredens op het gezellige terras van Fien.

Het optreden in juli 2020

De weersvoorspellingen zijn goed en anders zorgt de muziek er wel voor dat iedereen warm blijft. De terrasverwarmers van Fien doen de rest. Reserveer snel een tafeltje via de website van Thuis bij Fien. We beginnen rond 19u.

Tot ziens bij Fien!

Optredens bij Thuis bij Fien

De afgelopen maanden zaten we net als een groot deel van Nederland thuis. Online repeteren is niet je van het, en de geplande optredens gingen helaas niet door.

Maar vorige week kregen we goed nieuws: de optredens bij Thuis bij Fien in Wijchen gaan door! Daar zijn we enorm blij mee. Het optreden van 12 juni is verplaatst naar 19 juni, maar vooralsnog gaan de resterende twee gewoon door op 10 juli en 11 september.

We spelen vanaf 18u buiten op het terras en houden uiteraard 1,5m afstand. Maar dat het gezellig wordt staat vast!

Reserveer een tafeltje via de website van Thuis bij Fien.

Bijzonder optreden op een bijzondere locatie

Jaarlijks vindt in Zaltbommel de Bommelse Appeldag plaats. Dit jaar was dat op 19 oktober. Bezoekers plukken zelf appels, genieten van een hapje en een drankje, en voor het eerst waren er ook Buitengewone Varkens.

Bommelse Appeldag
Zelfpluk appels, scharrelvarkens, karrevrachten modder en wij!

3WeeksNotice was gevraagd om overdag een en ander te voorzien van een swingend muziekje. En dat deden we natuurlijk graag. Geen groot podium met honderden fans, maar wel een gezellig intiem optreden voor de tientallen gasten die over de middag heen hun weg vonden naar Het Straatje in Zaltbommel.

Met een kruiwagen door de modder - 1
Met een kruiwagen gaat het vervoeren van een versterker ook goed!
en gezellig was het zeker!

Site verplaatst

We hebben onze website verplaatst naar een andere provider, maar daardoor zijn de oude nieuwsberichten niet meer beschikbaar.