3WN te gast bij Muziekdorp Wijchen

Afgelopen week waren we te gast bij de Zomerpresentatie van Muziekdorp. Celine was al de zangcoach van onze zangeres, maar daar is een ad hoc bandcoaching bij gekomen. We kregen goede tips over hoe onze sound te verbeteren en hoe we onze optredens nog meer kunnen laten uitblinken. En dat mondde uit in een video opname bij Muziekdorp. We zullen de video uiteraard hier ook delen, zodra Celine hem afgemonteerd heeft.

credit foto: Muziekdorp

En dan zie je jezelf dus terug in de instagram feed van Muziekdorp. Ontzettend leuk om weer eens op de planken te staan en veel kudo’s voor Celine en Corine, die veel tijd hebben gestoken in het begeleiden en vastleggen van een selectie van onze nummers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s